Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Charlize Theron, skena të nxehta dhe lidhje lesbike në filmin “Atomic Blonde” (VIDEO)

Filmi i ri që do të dalë së shpejti “Atomic Blonde” do të këtë skena të nxehta nga aktorja Charlize Theron. Aktorja do të luajë disa skena të forta erotike, në një lidhje lesbike, tamam si një bionde shpërthyese.

Theron do të interpretojë një vrasësje profesioniste në filmin e ri.