Saturday, 4 July 2020 | Lajme: 0

Burak dhe Fahriye na dërgojnë ftesën e dasmës

Burak Ozcivit dhe Fahriye Evcen kanë nisur përgatitjet për dasmën e tyre e cila do të zhvillohet muajin e ardhshëm. Sipas Haberler.com, çifti ka nisur shpërndarjen e ftesave për të ftuarit e tyre. Burak dhe Fahriye u fejuan në Gjermani në fillim të këtij viti.

ftesaa

 

“Mbajeni mend këtë datë” shkruhet në ftesën e dasmës.
Burak dhe Fahriye do të martohen në 29 Qershor të këtij viti në Stamboll.

fejesaa