Monday, 25 January 2021 | Lajme: 0

Aksident i tmerrshëm në garat me makina, piloti i shpëton vdekjes

Një aksident i tmerrshëm ka ndodhur në garat me makina në pistën e famshëm të India Napolit 500. Dy pilotët Skot Dikson dhe Xhei Ouard u përplasën me njëri tjetrin në një aksident që për fatin e mirë të tyre nuk përfundoi tragjik.

Ouard e humbi plotësisht kontrollin e mjetit dhe makina e anglezit fluturoi në ajër pas përplasjes me bordurën. Te dy shoferët mrekullisht mbetën te padëmtuar edhe pse aksidenti ishte i tmerrshëm.

Makina e pilotit u copëtua plotësisht, po për fat të mirë ai doli me këmbët e veta nga sedilja, duke mos pësuar asnjë dëmtim.