Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Ekspozitë e piktorit Bedri Saraçini

Qendra Informative Kulturore organizon ekspozitë me punimet e piktorit të ndjerë Bedri Saraçini (1943 – 2016).

Ekspozita, e cila do të filklojë në ora 18:00, organizohet me rastin e njëvjetorit te vdekjes se piktorit.

Në ekspozitë do të ekspozohen pikturat e punuara në teknikën vaj në pëlhurë dhe të krijuara në periudha të ndryshme të jetës së tij.