Saturday, 4 July 2020 | Lajme: 0

Samsung Galaxy S9 dhe Galaxy S9 + debutojnë më 16 mars

Samsung Galaxy S9 dhe Galaxy S9 + do të shfaqen këtë të diel dhe mund të jenë në raftet e dyqaneve më pak se një muaj më vonë. The Investor korean citon burime të cilët pretendojnë se parapagimet për transportuesit kryesorë të Koresë do të fillojnë më 28 shkurt – të mërkurën, pas ngjarjes Samsung Unpacked.

Shitjet globale do të fillojnë më 16 mars, megjithëse ata që kanë paraporositur pajisjet do ta marrin ato javën e ardhshme (vlen për Korenë)

S9 mini shfaqet vetëm në formatin 64GB, në fakt opsioni 128GB nuk përmendet fare.

Kujtesa do të jetë një nga veçoritë dalluese midis S9 dhe S9 +. Modeli më i vogël pritet të ketë 4GB RAM dhe 64GB hapësirë ​​bazë (dhe ndoshta edhe 128GB), ndërsa S9 + më i madh do të ketë 6GB RAM dhe 256GB hapësirë ​​ruajtjeje.