Saturday, 19 September 2020 | Lajme: 0

Rrëfehet gruaja: Burri nuk po më jep atë që dua në shtrat…

Një grua rreth të tridhjetave, ka rrëfyer për “The Sun”, për jetën e saj në shtrat me burrin. Ajo ka treguar se në fillim, seksi me burrin ishte I mahnitshëm, por tani ai nuk dëshiron më seks,

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Kur nisëm lidhjen, burri im dhe unë nuk mund të mbanin duart larg njëri-tjetrit. Por, ai tani është vazhdimisht i lodhur dhe i lodhur.

Ne jemi rreth të tridhjetave dhe kemi qenë së bashku qe katër vite.

Unë kam provuar të flas disa herë me të për disponimin e tij të keq, mirëpo ai këmbëngul se asgjë nuk është e gabuar.

Mënyra se si gjërat janë tani, po më lëndojnë shumë. Kjo nuk është ajo që dua.

Jeta jonë seksuale është shumë jo aktive, por ai tani dëshiron që të përpiqemi të kemi nëj fëmijë. Unë me të vërtetë ndjej se nuk jemi të gatshëm për këtë gjë, me gjithë këto pakënaqësi të kohëve të fundit.

E dua atë dhe ende dua një të ardhme me të, por kam nevojë për gjëra të reja për të ndryshuar.

Përgjigjja e psikologes:

Ai është i tendosur dhe kjo ndikon qartë në gjendjen e tij – dhe ndoshta në shfaqjen e tij në shtrat.

Thuaji atij se e doni, por ai ka nevojë të gjejë mënyra pqër të rimarrë veten dhe ai duhet të shohë shkojë tek mjeku, nëse ai ka arsye të shqetësohet për performancën e tij në shtrat.

Vonesa për të pasur fëmijë, është zgjidhja më e mirë më e mire, derisa marrëdhënia është ende e tendosur