Monday, 1 June 2020 | Lajme: 0

Alban Ramosaj publikon projektin më të rallë muzikor

Këngëtari Alban Ramosaj ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor.

Kë nga e tij e re ‘Ike’  është  mjaft e veçantë deh bën diferencën në mesin e krijimeve muzikore të publikuara deri më tani.

Pritet që pas kësaj kënge të ketë dhe dy projekte të tjera, vazhdimësi e së parës.

Siç ka treguar vet Ramosaj ‘Ike’  është pjesa e parë e triologjisë “Hireath”.