Sunday, 25 July 2021 | Lajme: 0

Femrat: Kaq duhet të jetë penisi për një seks ëndrrash

Një vajzë vetëm 23 vjeçe e cila punon në një shtëpi publike në Australi, ka vendosur të flasë hapur për ‘sekretet’ e profesionit të saj.

Në një intervistë për portalin britanik ‘The Sun’, ajo është shprehur se për t’u bërë ‘perëndesha të seksit’ vajzat duhet të jenë të bukura.

Për më shumë lexoni intervistën e saj.

1. Sa duhet të jetë një penis për t’u konsideruar i vogël?

“Penisët super të vegjël janë diku rreth 2-5 cm, apo mikropenis. Penisi i vogël është 6 centimetra ndërsa penisët që janë 10-15 centimetra janë mesatarë. Penisi më i madh që kam parë ka qenë sa parakrahu im dhe unë refuzova të bëj seks me këtë person. Të shkretit burrë iu mbushën sytë me lot se nuk bënte dot seks për shkak të madhësisë.

2. Me sa burra bën seks mesatarisht gjatë një nate?

Të premteve dhe të shtunave mund të bëj seks me 7 deri në 9 persona për 6 orë.

3. Sa para fiton?

Fitoj 2.554 euro gjatë javës, ndërsa pa taksë fitimi është rreth 2.758 euro.

4. Kush të prezantoi me prostitucionin?

Vetja ime. Kam qenë e re, e eksituar dhe rebele. Kam pasur edukim të shkëlqyer, prindër të mirë dhe shkolla të shkëlqyera. Por për mua nuk bënin këto. Më pëlqente të bëja shumë seks dhe të paguhesha. Kam kërkuar në internet për bordelo dhe gjeta këtë në të cilin punoj aktualisht. Ishte i dyshimtë kur fillova.

5. A e shijon seksin apo shtiresh?

Thuajse shumicën e kohës e shijoj seksin. Disa meshkuj janë të tmerrshëm, por me humor dhe në mënyrë të sjellshme iu sugjerojë që të përmirësojnë teknikën e tyre dhe si të më tërheqin më shumë.

99% e tyre pranojnë kritikat e mia me pozitivitet. Por realisht, shumica e njerëzve nuk dinë të bëjnë seks. Nuk është çudi pse burrat dhe gratë tradhtojnë kaq shumë.

6. Sa është mosha mesatare e grave që punojnë në bordelon ku punon edhe ti ? A janë ato të bukura?

Kemi disa vajza vërtetë të bukura, mesatare dhe disa që nuk do t’ua hidhje sytë në rrugë. Mesatarja e moshës është rreth 28 vjeç. Është interesante, fute një vajzë paksa të lezetshme në bordel, vishi asaj të brendshme të bukura dhe do ta shohësh që ajo do të kthehet në perëndeshë seksi.

7. A bën ndonjëherë seks me djem të tjerë jashtë pune, apo seksi në punë të mjafton?

Nevojën time seksuale e mbush në punë, por më pëlqen seksi që e nxis vetë. Paraloja, flirtimi, tensioni, këto nuk i bën dot në bordelo. Më mungon kjo pjesë, plus edhe intimiteti dhe seksi i dashurisë me një partner.