Friday, 10 July 2020 | Lajme: 0

Tronditëse/ Ronaldo përdhunoi një grua në vitin 2009, pagoi për ta fshehur skandalin

Cristiano Ronaldo është njëri ndër lojtarët më të famshëm në rruzullin tokësor.

Një grua nga Las Vegasi ka dalë me një deklaratë publike: “Ai është njeriu që më ka dhunuar në një hotel në vitin 2009”.

Ajo e ka bërë këtë publike përmes “DER SPEIGEL” për herë të parë.

Kathryn Mayorga, 34-vjeçare, ka thënë se Ronaldo e ka dhunuar atë në Las Vegas në vitin 2009 dhe më vonë portugezi i ka dhënë asaj 375 mijë dollarë amerikan në mënyrë që ajo të heshtë.

Sipas Mayorgas, ajo është dhunuar seksualisht në anus vazhdimisht. Pas kësaj ajo tha se Ronaldo e pyeti atë nëse ka dhimbje. Dhe ajo e ka quajtur Ronaldon si “djalë të mirë” vetëm për 1 përqind.

Ronaldo i ka mohuar akuzat duke thënë se marrëdhëniet seksuale kanë qenë me dëshira të përbashkëta.

Avokati i Mayorgas ka thënë se ka disa pjesë të dokumenteve, të cilat tregojnë se si është shprehur Ronaldo pas asaj nate. “Ajo thoshte jo dhe stop disa herë”, citohet Cristiano Ronaldo.