Thursday, 9 April 2020 | Lajme: 0

Nesër pa rrymë pjesë nga tre komuna të Shkupit

Për shkak të intervenimeve teknike në rrjetin distribues, pa energji elektrike nesër do të mbeten pjesë të komunës së Karposhit, Butelit dhe Kisella Vodës.

Në periudhën prej orës 9:00 deri në ora 15:00 pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit e rr. “Skupi” dhe nën rr. “22” në komunën e Karposhit, ndërsa nga ora 08:10 deri në ora 11:00, Vreshtaria në Fakultetin e Bujqësisë në komunën Butel.

Pa rrymë edhe atë në periudhën prej orës 9:00 deri në 14:00 do të jenë rr. “Boris Trajkovski”, objekti nga Kanali deri te Çimentorja dhe në të njëjtin bulevard, nënrrugët “11”, “13” në komunën e Kisella Vodës.