Friday, 5 June 2020 | Lajme: 0

Çfarë duhet të dini përpara se të pini kokrrat e magnezin

Përfitimet e shumta që marrin nga magnezi, që nga kockat më të forta dhe gjumë më të mirë deri tek lehtësimi i dhimbjeve dhe shëndetit të zemrës, është e lehtë të kuptojmë pse ai është mrekullia minerale.

Por ka disa gjëra të rëndësishme që duhet të dini përpara se të filloni ta përdorni atë në masë të madhe:  ka më shumë se një lloj të magnezit dhe kush është për ju zgjedhja e duhur atë mund ta vendosi vetëm mjeku.

Ilaçet e magneziumit në doza të arsyeshme janë të sigurta për shumicën. Nëse e teproni mund të keni dhe diare. Njerëzit me probleme të veshkave ose të zemrës duhet të tregojnë kujdes .

Këto njerëz me problem të tilla do të bënin mirë ta merrnin atë nëpërmjet ushqimit. Nqs jeni duk e konsumuar atë për të forcuar kockat , magnezi funksionon më mirë në ujë. Pluhuri i citratit të magnezit mund të përzihet në ujë të filtruar ose ujë të nxehtë/të ftohtë dhe të pihet gjatë gjithë ditës.