Thursday, 9 April 2020 | Lajme: 0

Zjarr në një banesë në lagjen “Prolet” të Shkupit

Një zjarr shpërtheu paradite në një banesë në rrugën “Nikolla Karev” në lagjen “Prolet” (Pranvera), njofton MIA.

Nga Njësia Zjarrfikëse Territoriale e Qytetit të Shkupit informojnë se zjarri është raportuar rreth orës 11 dhe se kanë intervenuar me tre automjete dhe tetë zjarrfikës.

Zjarri është shuar rreth orës 12:20.