Thursday, 9 April 2020 | Lajme: 0

Nesër pa rrymë një pjesë e disa komunave të Shkupit

Pjesë të Komunave të Karposhit, Studeniçanit, Gazi Babës, Ilindenit, Sarajit dhe Kisella Vodës nesër për një kohë të caktuar gjatë ditës nuk do të kenë rrymë për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektrik përçues.

Pa energji elektrike do të mbesin: nga ora 09:00 deri në ora 14:30 shfrytëzuesit nga bulevardi “Mitropolit Teodsij Golloganov” nr. 90, 92, 94, dhe 96 si dhe një pjesë e rrugëve “Oslo”, “Vojvoda Vasil Çakalarov” në Karposh, nga 09:00 deri në ora 12:00 shfrytëzuesit e një pjesë të fshatit Rashçe, zona industriale Ilinden, fshatrat Stajkovci dhe Mariono, lagjja Bellvi dhe rrethina, fshati Kadino, lagjja Ilinden, fshatrat Jurumleri dhe Brnjaci, zona industriale Marino, si dhe fshatrat Haraçinë dhe Belimbegovë në komunat e Ilindenit dhe Gazi Gabës, nga ora 09:00 deri në ora 15:00 një pjesë e fshatit Morani në Komunën e Studeniçanit, derisa nga ora 09:30 deri në ora 11:30 rrymë nuk do të kenë shfrytëzuesit e rrugës “Hristo Tatarçev” në Kisella Vodë.