Sunday, 1 November 2020 | Lajme: 0

Shkon me vonesë në panair, presidenti i Finlandës ulet në shkallë

Sauli Niinistö, presidenti i Finlandes i ulur në shkallë, në panairin e librit ne Finlandë… Presidenti është vonuar, vendet janë zenë dhe ai është ulur në shkallë, nuk ka pranuar që dikush nga qytetaret t’ja lirojë vendin.

Screen-Shot-2018-10-30-at-11.11.06-e-paradites