Thursday, 9 April 2020 | Lajme: 0

Ndotja e madhe e ajrit në Shkup

Aplikacioni “Ajri im”, i cili njofton për tregon për ndotjen e ajrit në Maqedoni, sot që nga mëngjesi deri më tani tregon grimcat e pabesueshme 1999 PM në ajër në Gjorçe Petrov.

Nga gjashtë instrumentet për matjen e grimcave PM10 në ajër në Shkup, për momentin dy janë jashtë funksionit, në pikat matëse në Gazi Babë dhe Lisiçe.

Vlerësimet tjera në rajonin e Shkupit janë brenda kufijve të normales, por nuk është e qartë se çka e ndot këtë pjesë ku gjendet stacioni i matjes ose bëhet fjalë për ndonjë gabim.