Tuesday, 26 January 2021 | Lajme: 0

Ronaldo dhe Juventus, gati për të zbarkuar në NBA

Juventus Night pritet që të jetë më 7 dhjetor gjatë ndeshjes së NBA në mes të Brooklyn Nets dhe Toronto Raptors.

Ndeshja në mes të Brooklyn dhe Toronto, do të jetë një mbrëmje ku e tëra do të vishet në bardsh dhe zi.

Juventus do të ateroi atje për të promovuar në SHBA brendin e tyre dhe po ashtu për ta zgjeruar tregun.

Tashmë në këtë sezon, dshe vetëm në dyqane do të këtë fanella të reja të basketbollit me logo të kompanisë që bazën e ka në Torino.

Qendra Nets ‘do të vishet bardh dhe zi, e cila, si logoja e Juventusit, do të shoqëroophet me reklama të ndryshme para dhe gjatë ndeshjes me drita LED në qendrën Barclays dhe në ekrane të sallës.