Sunday, 29 March 2020 | Lajme: 0

Krisma dhe vjedhje në një lagje të Shkupit

Dje në mbrëmje rreth orës 22:00 në një market në rrugën e “Dizhonit” në Shkup dy persona kanë kryer vjedhje ku janë kërcënuar dhe ne armë e çka kanë marr rreth 30.000 denarë, njoftojnë nga policia.

Pas kësaj, siç deklarojnë nga MPB, njëri nga personat ka gjuajtur me armë, por për fat të mirë nuk ka pasur persona të lënduar.

Nga ana e policisë janë marrë masat për zbardhjen e rastit