Saturday, 4 July 2020 | Lajme: 0

Lopa shëtitet në bulevardin më të frekuentuar në Shkup (Foto)

Asfalti i ri në bulevardin “Aradhat Partizane”, “ka mirëpritur” edhe kafshët shtëpiake.

Në bulevardin më të frekuentuar në Shkup, para qendrës tregtare “Porta Vllae” është parë edhe një lopë.

Pjesëmarrësit në komunikacion kanë pasur vështirësi për të ulur shpejtësinë, megjithatë komunikacioni nuk është ndërprerë.

Përveç Shkupit, kafshët shtëpiake në rrugët e qytetit janë parë edhe në Tetovë dhe disa vende tjera.

Screenshot_1