Saturday, 10 April 2021 | Lajme: 0

iPhone me një risi të re

Megjithëse përdoruesit e iPhone ose iPad më së shumti janë mësuar me funksionin e identifikimit të fytyrës dhe veçoritë më të vjetra të Touch ID, Apple patentuar një zgjidhje që do të lejojë përdoruesit për të kombinuar të dy mënyrat e identifikimit biometrike.

Patenta që përshkruan aplikimin e të dy ID-ve të fytyrës dhe ID-së të prekjes në të njëjtin iPhone kohët e fundit është bërë i disponueshëm në internet.

Sipas tij, Face ID do të vazhdonte të mbetet mënyra kryesore e identifikimit. Dhe pastaj, në rast të vërtetimit të pasuksesshëm, Touch ID do të dalë si një alternativë.Në rast se përdoruesi nuk ka sukses, atëherë do të futet fjalëkalimi.

Në fotot e patentës, mund të shihni një buton klasik Home, por është më se e mundshme që do të vendoset poshtë ekranit nëse Apple do të kthehet në teknologjinë e mëparshme.

1-6672-180