Wednesday, 27 October 2021 | Lajme: 0

Mediat serbe: Vajzat serbe në Kosovë, kalojnë natën me shqiptarë dhe ushtarë të KFOR-it

Mediat serbe raportojnë për raste të prostitucionit të vajzave serbe në Kosovë.

Femrat nga Serbia vijnë për një natë në Kosovë ku merren me prostitucion, kurse numri më i madh i tyre që vendosin të merren me këtë angazhim vijnë nga Nishi, por ka edhe të tjera nga Kurshumlia, shkruan “Topliçke Vesti”, transmeton lajmi.net.

Persona të caktuar nga Kosova dyshohet se angazhojnë shoferë nga Serbia për transportimin e femrave në pikën kufitare në Merdarë, ku ato hyjnë në Kosovë.
Atje i pret një veturë me të cilën shkojnë deri tek vendi i caktuar.

Në mëngjesin e nesërm procedura e rrugëtimit është e kundërt.
Femrat nga Serbia kthehen në shtëpi nga “argëtimi në jetën e natës” dhe askush nga familjarët e tyre nuk dyshon se merren me prostitucion në Kosovë.

Mediat serbe raportojnë se klientët e tyre janë më së shpeshti shqiptarët dhe ushtarët e KFOR-it.