Friday, 10 July 2020 | Lajme: 0

Zvogëlohet numri i studentëve protestues në Tetovë

Protesta e studentëve në Tetovë sot është zvogëluar duke humbur mbështetjen për të drejtat e tyre. Ata edhe sot kërkuan nga MASH dhe universitetet që të plotësohen kërkesat e tyre edhe atë për një afat 1 javore. Protestuesit sot nga qendra e Tetovës sërish vazhdojnë deri te rektorati i UT-së.

Ja edhe deklarata e tyre:

studentet-2-1