Friday, 10 July 2020 | Lajme: 0

Në janar do të ketë rikonstruim të Qeverisë?

Në fillim të vitit të ri pritet të ketë rikonstruim të Qeverisë së Kryeministrit Zaev. Burime për Agjencinë e Lajmeve Zhurnal pranë qeverisë thonë se në muajin janar do të ketë ndryshim të dikastereve mes partnerëve qeveritar, ose ndrrim të kuadrove që udhëheqin me postet ministrore.

Deri më teni nuk bëhet e ditur se cilat ministri do të jenë pjesë e rikonstruimit të Qeverisë. Kryeministri Zaev disa herë ka paralajmëruar se është i pakënaqur nga disa ministra dhe se do të ketë rikonstruim, por pa precizuar periudhën kohore të rikonstruimit.