Tuesday, 28 September 2021 | Lajme: 0

Pas 30 vitesh nga filmi “I vetëm në shtëpi” aktori 38-vjeçar rikrijon personazhin ikon KEVIN

Kanë kaluar gati 30 vite nga realizimi i një prej filmave më të dashur festiv nga të gjithë brezat. “I vetëm në shtëpi” ! Personazhi Kevin i luajtur nga aktori Macaulay Culkin, është i papërsëritshëm dhe këtë vit askush më mirë se vetë aktori 38-vjeçar nuk mund të rikrijonte dhe një herë skenat e një “fëmije” të vetëm në shtëpi.
Ka qenë projekti më i ri nga motorri më i madh i kërkimin, reklama për “GoggleAssistant” ai që riktheu në ekran, një nga personazhet më të dashur. “Google” ka sjellë disa nga momentet kryesore të filmit dhe atmosfera e festave të fundvitit nuk mund të vinte më bukur, ndaj shijojeni këtë reklamë !