Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Meryem Uzerli “Hurem” e rëndësishme është se jam gjallë

Kjo është dita e parë unë u ndjenjë më mirë në trajtimit, dhe  ditët e vështira  janë pas meje. Kan është me mua kjo do të thotë shumë për mua, shkroi Meryem Uzerli  në rrjetet sociale.

Sultanesha Hurem  foli për tifozët e saj pas mbarimit të trajtimi në Gjermani për shkak të problemeve psikologjike.

-Për mua kjo është vetëm një fazë në jetë, por ne jemi të gjithë qeniet njerëzore. Do kthehem shumë më e fortë pas kësaj, më e rëndësishme është që jam gjallë, Uzerli shkroi në “Twitter”.