Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Kur meshkujt bëhen prindër për herë të parë, ata ndihen më të bukur

Man wrapping baby boy in blanket

Kur meshkujt bëhen prindër për herë të parë, ata ndihen më të bukur dhe më të mirë në lidhje me veten e tyre.

Sipas shkencëtarëve amerikanë, të cilët analizuan një grup prindërish të rinj, për të përcaktuar se si ata ndihesh “të shëmtuar” apo ” të bukur” pas lindjes së fëmijës së tyre të parë, duket se të bërit prind është më efektiv se çdo lloj kremi bukurie. Baballarët e rinj e pranojnë se ata ndihen më të bukur!

Ky përfundim justifikohet me faktin se për një mashkull, të paturit një fëmijë është një dëshmi e burrërisë së tyre. Prandaj është normale që ajo nxit egon e tyre dhe forcon vetëbesimin e tyre.