Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Harlem Shake gjatë ceremonisë martesore

Të gjithë çiftet duan që dita më e bukur e jetës së tyre të jetë e veçantë dhe me detaje që e bëjnë të paharueshme.

Tashmë dasmat tradicionale janë më pak të preferuara,

Shikoni se si kërcejnë dasmorët në tingujt e Harlem Shake gjatë ceremonisë martesore.