Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Eneda Tarifa lexon librin “Rritja e fëmijës”, për të rritur më mirë vajzën e saj Aria

Këngëtarja nga Shqipëria, Eneda Tarifa kohë më parë u bë nënë duke sjellë në jetë një vajzë dhe duke e pagëzuar me emrin Aria.

Në rrjetin e saja sociale zyrtare Eneda Tarifa ka postuar edhe fotografi ku shihet se është duke lexuar librin “Rritja e fëmijës” ku afër është edhe këmba e vajzës së vogël Aria.

eneida tarifa

Nuk kanë munguar edhe komentet e mikeshave të cilat i kanë sugjeruar se në cilën faqe të internetit të anëtarësohet për lexuar se si duhet të rritet një fëmijë.