Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Video: Ja çfarë bëjnë fëmijët kur janë vetë

E pyesni veten se çfarë bënë fëmija juaj kur nuk jeni afër? Përgjigja është e qart përpiqen të ikin.

Videoja që po ju prezantojmë ka dy funksione – i parë është t’ju bëjë për të qeshur dhe e dyta është për të paralajmëruar prindërit se nuk ka pendes që foshnjet nuk mund t’i kapërcejnë.