Tuesday, 25 January 2022 | Lajme: 0

Fustanet e gjatë janë gjithmonë në modë

Fustanet e gjatë janë absolutisht ‘’in’’ këtë verë.

Të gjata me prerje të drejta, me rrudha, apo me motive lulesh, ato mund të jenë pikërisht ashtu siç ju i dëshironi.

Fustanet e gjatë i mbulojnë mangësitë dhe theksojnë duke e zgjatur siluetën tuaj.

Përveç që do të jeni në modë, ju do të ndjeheni të lira, të mbushura me freski në këto ditë të nxehta vere.

Kujdesuni për siluetën tuaj femërore dhe vishni roba në të cilët ndiheni rehat.

LongDresses