Tuesday, 25 January 2022 | Lajme: 0

Gruaja më e bukur në botë është boshnjakja Aida Gjapo (FOTO)

Portali “Beautiful Women Pedia” në zgjedhjen e 50 grave më të bukura në të gjithë botën ashtu si Monica Beluci, Eva Mendez, Adriana Lima dhe Megan Foks,  për më të bukurën e zgjodhën Aida Gjapo modelja më e njohur në Bosnje e Hercegovinë. .

Femra më atraktive për vitin 2013 sipas portalit i shkon bukuroshesh Idi Van Manster e cila ka prejardhje nga Bosnja dhe emir i vërtet i saj është Aida Gjapo.

E dyta në listë është modelja ruse Irina Shajk, femra e njërit ndër futbollistëve më të mirë në botë, Cristiano Ronaldo.

aida-dapo-10

idda-van-munster-12a

idda-van-munster-15a

idda-van-munster-25