Tuesday, 25 January 2022 | Lajme: 0

Hapat për thonjë sa më të bukur

2-Keshilla-per-thonje-te-persosur

Ka disa gjëra që ne i bëjmë pa e ditur dhe në fakt shkatërrojmë thonjtë tonë .Ndiqni këto hapa për të pasur thonj të bukur:

1. Mos i lyeni thonjtë pa qenë të sigurt se thonjtë tuaj janë të thatë.

2. Mos lani enët ose të bëni punë të tjera të shtëpisë pa vënë një palë doreza gome.

3. Mos i rrisni thonjtë në një gjatësi të madhe duke qenë se ato do të thyhen.

4. Mos harroni se thonjtë tuaja nuk shërbejnë për të gërryer apo për të hapur shishe. Mos i përdorni ato si mjete ndihmesë.

5. Mos lejoni që asnjë ditë kutikulat tuaja të jenë të pahidratuara.