Tuesday, 25 January 2022 | Lajme: 0

Vipa-at në plazhe publike, kriza e bënë të veten

Kriza ekonomike që shumë personazhe të ekranit ta ndjenë krizën ekonomike dhe me qëllim që të mos shpenzojmë shumë kanë zgjedhur që pushimet ti kalojnë në plazhet publike.

85223 137461 137462 137463 137464 137465 137466 137468 137469 1374610