Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Miss-ja serbe martohet me sheik – ky i sjellë ortake

Ish  manekenja serbe dhe ish miss Jugusllavia Jelena Jakovleviq bin Drai në të ardhmen duhet të ndaj burrin e saj Said edhe me një grua tjetër.

Siç bëjnë të ditur mediumet serbe Said është martuar edhe me një grua tjetër.

Said dhe Jelena kanë një vajzë Asja dhe djemtë Halil dhe Hamdan  i cili u lind në fillim të qershorit.

manekenja 1

Jelena ishte gruaja e vetme e Said, por rregullat në Emirate janë të qarta dhe në bazë të tyre burri në shtëpi mund të sjellë më shumë gra.

Jelena nuk është e dëshpëruar nga vendimi i burrit, pasi rregullat janë të njëjta dhe për të ku të gjitha benificionet i takojnë edhe asaj.