Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Lepa Brena : Më kan vrarë spekulimet se kam ndryshuar emrin dhe religjionin

Këngëtarja Lepa Brena kohë më parë ka mbajtur koncert në qytetin e lindjes në Tuzl  e cila në mënyrë emocionale e ka përjetuar mirëpo është kthyer edhe në disa raste të këqija nga e kaluara rreth ndryshimit të religjionit të saj dhe ndryshimit të emrit.

“Kanë  thënë lloj lloj fjalësh dhe spekulime të tjera rreth emrit tim dhe religjionit dhe më të vërtet ka qenë rënd që ti kalosh ato thashetheme të kota,” ka thënë Lepa Brena për emisionin “Eksluziv”.