Saturday, 4 July 2020 | Lajme: 0

Ja çfarë është seksi për Blerim Destanin

Ne një interviste , ai ka pohuar se këtë verë ka qenë i zënë me punë, ndaj nuk ka pasur kohën e mjaftueshme për t’u marrë me femra!

Më tej ai ka sqaruar se të merresh me femra është një profesion më vete, që do angazhimin e duhur. Po ashtu, pa problem ai i është përgjigjur pyetjes për seksin dhe rëndësinë që ka në jetën e tij, duke e konsideruar atë “një sport më vete, që për ta ushtruar mirë duhet të kesh akumuluar energji të mjaftueshme”, ka thënë ai për panorama.

Blerim Destani, edhe pse është përfolur për lidhje me disa femra të njohura, ai ende nuk ka pranuar asgjë publikisht në media për ndonjërën prej tyre. Dihet që fanset e tij më të shumta janë femrat, të cilat e kanë aprovuar edhe ndryshimin e look-t të tij së fundi, të prezantuar nga vetë aktori nëpërmjet disa fotove të reja të postuara në Instagram.