Saturday, 4 July 2020 | Lajme: 0

Muharem Ahmeti nis rrugën e Adem Ramadanit

Këngëtari i dasmave dhe i muzikës Tallava Muharem Ahmeti sipas disa portaleve thuhet se ka nisur rrugën e Adem Ramadanit duke braktisur muzikën për të vazhduar me Ilahije , ai në një manifestim fetar ka filluar të këndoj Ilahije. Nuk është zyrtare nga Ahmeti se a do ta braktis muzikën apo jo dhe a do të bëj thirje për ti djegur Cd e tij.

Për më shumë shikoni Videon