Thursday, 9 July 2020 | Lajme: 0

Rike Roci, pushime në Ibiza me të dashurin, del ‘topless’

Ajo do të mbahet mend gjatë si banorja më e bukur e “Big Brother 6”. Megjithëse jo me ‘kurorën’ e fitueses në kokë, Rike Roci mori këtë verë gjithë vëmendjen e medias, duke u kthyer kështu në personazhin më të dashur të kopertinave rozë.Dhe jo vetëm kaq! Edhe kjo foto e ishbanores së “BB” me kurriz, që të lë të kuptosh se Rikja po bën plazh ‘topless’. Çifti simpatik ka zgjedhur që të pushojnë në Formentera si fillim, për të vazhduar më tej në Ibiza, ku Luka është i angazhuar me punë si DJ.

140551 140552 140553 140554