Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

VIDEO: Edhe një dasëm e veçantë, kësaj here në Shkup

Dasma është bërë në restorantin Hollywood në afërsi të Shkupit dhe në të i këndohet edhe Ibrahim Rugovës e Ramush Haradinajt.

Çiftit i urojmë jetë të gjatë dhe martesë të lumtur :) /Femina.al/