Thursday, 9 July 2020 | Lajme: 0

Top Modeli shqiptarë mes dy femrave seksi italiane

Besoj se nuk e keni harruar Top modelin nga Gjakova, i cili një vit më parë u shqua dhe u vlerësua nga Fadil Berisha në “Mister Albania”.

Shtjefën Marku, si duket ka rënë në dashuri jo me një por më dy vajza seksi të cilat mësojmë se qenkan jo shqiptare, por nga Italia. Ai së bashku me to ka qenë në plazhin e bukur të Jalës në Vlorë.

Ai i ka cilësuar si shoqe, por se dimë se cfarë mendojnë ato për një djali kaq simpatik si Shtjefni përkrah tyre. Si duke edhe modeli i njohur shqiptar është duke menduar ”Kë të marrë e kë të lë”.