Saturday, 4 July 2020 | Lajme: 0

Bleona Qereti, paraqitet në çdo ngjarje në Amerikë

Këngëtarja Bleona Qereti është duke arritur majat e suksesit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës pasi është duke u ftuar në  shumë ngjarje festive. Njëkohësisht kohëve të fundit ajo është ftuar edhe në emisione televizive.  Bleona njëherit është duke u paraqitur me një veshje të dizajnuara enkas për to në çdo  ngjarje të organizuar dhe për këtë ka marrë lëvdata të shumta në rrjetet sociale ku fansat e saj e ndjekin me vëmendje.

Për më tepër ju ofrojmë fotografitë nga Bleona Qereti