Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Dasma e Aurela Gaçes, ftesa e pazakontë për mysafirët

Në Shqipëri dhe në botë ndodhin sot gjëra nga më të çuditshmet, por me siguri ftesë si kjo që ka bërë këngëtarja Aurela Gace për dasmën e saj, nuk keni parë ndonjëherë.

Ajo mban titullin Skandal dhe ftesa është bërë nga vajza e Aurelës, e cila thotë se prindërit e saj kanë harruar të martohen…