Monday, 1 June 2020 | Lajme: 0

Rita kap një prapanicë …?

Këngëtarja shqiptare me famë botërore Rita Ora, është e njohur për zërin e saj, këngët dhe pamjen e jashtëzakonshme. Mirëpo, kur është në kafiteri me shoqet e saj, ajo din të bëjë edhe gjëra të tjera të jashtëzakonshme. Në instagram, ajo nuk ka mundur ti rezistojë seksipilitetit të shoqes së saj, andaj, me plot entuziazëm ka kapur prapanicën e saj duke pozuar. Shumëkush do të thoshte: Lum si ajo!