Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Histori e trishtuese : Gruaja rritë gjarpërinj, për të ushqyer familjen!

Si nënën e një vajze të vogël pa burrë, kjo grua nuk është dorëzuar duke kapur punët në duart e saj dhe të tentoj në një farë mënyre të  fitoj disa para për një copë buke. Pas shumë tentimeve nuk ka arritur të gjej punë dhe më pas ka vendosur të merret me një punë shumë të rrezikshme-  të rritë gjarpërinj.

Video në Youtube tregon një grua e cila mban nikab, Mazinu El- Halis dhe vajzën e saj 12 vjecare Ghadu të cilat të patrembura mbajnë gjarpërinjtë në qafën e tyre.

Nuk është përmendur se sa kjo grua përfiton nga puna e saj, por sipas sajë ajo gjarpërinjtë i mbanë për atraksion turistik.