Wednesday, 27 October 2021 | Lajme: 0
aries_red_transperentbg
Horoskop javore për: 05.06.2017 - 11.06.2017 Share

Dashi 21.3. – 20.4.

Jeta juaj ne çift do ketë bekimin e Neptunit gjate kësaj jave. Jo vetëm qe do jeni me tolerante e te kuptueshëm, por do përkujdeseni edhe për detajet me te vogla. Nuk do mungojnë as surprizat e veçanta nga te dy palët. Beqaret ka rrezik te tërhiqen nga persona shume te ndryshëm me ta dhe po hodhën hapa mundet edhe te lëndohen. Ne planin financiar do jete e vështirë te ruani ekuilibrin, pasi përveç dëshirës do jete edhe nevoja e madhe për te bere shpenzime te mëdha. Shëndeti deri ditën e mërkurë nuk do ketë shqetësime. Me vone kujdesuni për ushqimin ne mënyrë qe te shmangni problemet e stomakut dhe veshkave. Ne pune do i arrini te gjitha objektivat qe i keni vene vetes. Familja me disa probleme te vogla.