Wednesday, 27 October 2021 | Lajme: 0
taurus_red_transperentbg
Horoskop javore për: 05.06.2017 - 11.06.2017 Share

Demi 21.4. – 20.5.

Shmangini sa me shume debatet me partnerin gjate kësaj jave sepse problemet qe mund te lindin do jene tepër te mëdha. Mundohuni te luftoni edhe me kokëfortësinë. Ju beqare nëse doni te krijoni një lidhje duhet t’i merrni parasysh te gjitha gjerat. Jeta juaj do jete e ndare edhe ne një pjese me shume! Ne sektorin e financave do keni përmirësime te ndjeshme. Neptuni do jete ne anën tuaj. Shëndeti nuk do paraqesë probleme nëse ju vendosni disa limite me ushqimin dhe me lodhjen e tepruar. Ne te kundërt përgatituni për shqetësime. Ambicia ne jetën profesionale do jete e madhe. Gjithsesi mos u nxitoni për asgjë sepse do bëni gabime. Merreni shtruar. Ne familje tregohuni me te hapur.