Wednesday, 27 October 2021 | Lajme: 0
gemini_red_transperentbg
Horoskop javore për: 05.06.2017 - 11.06.2017 Share

Binjakët 21.5. – 21.6.

Këtë jave do jeni shume te hapur ju te dashuruarit dhe gati te bëni çdo gjë qe keni ëndërruar. Me partnerin gjerat do ecin për mrekulli dhe te gjithë do ju kenë zili. Beqaret mund te kenë dashuri me shikim te pare, por do tregohen te logjikshëm dhe nuk do hedhin asnjë hap te nxituar. Pas te enjtes për ta do filloje një etape me e bukur. Financat do fillojnë te normalizohen goxha pas te martës. Logjika dhe ndihma e planeve do jete e vyer. Shëndeti nuk do jete shume i mire. Stresi dhe ankthi do bëjnë punën e vet. Ne pune nuk duhet te filloni projekte pa qene te bindur sepse mund te pendoheni me vone. Nga ana tjetër merreni çdo gjë me qetësi dhe pa u nxituar qe te mos gaboni. Familja si normalisht.