Wednesday, 27 October 2021 | Lajme: 0
leo_red_transperentbg
Horoskop javore për: 05.06.2017 - 11.06.2017 Share

Luani 23.7. – 22.8.

Këtë jave do i shtoni dozat e fantazisë dhe origjinalitetit ju te dashuruarit dhe gjerat ne jetën ne çift kane për t’iu ecur akoma me mire. Për asgjë nuk do qaheni, përkundrazi do emocionoheni nga disa surpriza te jashtëzakonshme qe do ju përgatisë partneri. Beqaret ka mundësi te vendosin ta çojnë me tej një njohje te re dhe do ja kalojnë mjaft mire. Ne planin financiar mos u tregoni impulsive sepse keni për te pasur probleme serioze. Shëndeti për fat te mire do jete i shkëlqyer, pavarësisht lodhjes dhe situatave qe mund te kaloni. Ne pune me ne fund do i konkretizoni disa nga planet e hershme dhe rezultatet do jene pozitive. Jeta familjare do jete fiks ashtu si e keni ëndërruar.