Wednesday, 27 October 2021 | Lajme: 0
pisces_red_transperentbg
Horoskop javore për: 05.06.2017 - 11.06.2017 Share

Peshqit 22.2. – 20.3.

Do ndërmerrni iniciativa këtë jave ju te dashuruarit dhe do i bëni ditët me te bukura. Emocionet do jene te forta dhe te ndryshme dite pas dite. Beqaret nuk do i realizojnë dot takimet qe kane ëndërruar, por nuk do kalojnë një periudhe te keqe. Duke dale me miqtë dhe te afërmit do argëtohen pafund. Ne planin financiar nuk do keni asnjë lloj problemi kështu qe mund te shpenzoni te qete për gjerat qe do iu duhen. Për shëndetin do përkujdeseni me tepër nga zakonisht kështu qe as ne këtë plan nuk do keni shqetësime. Ne pune qe ditët e para planet do iu realizohen si i kishit menduar kështu qe euforia do iu pushtoje. Edhe jeta familjare do jete e mire.