Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Tag Archives: besimtar

blerim destani1

Destani: Jam besimtar

Blerim Destani është një ndër aktorët më të përfolur, i njohur jo vetëm për karrierën e tij si aktor, por edhe për jetën e tij private. Kulmin e famës në trojet shqiptare, Blerimi e arriti me filmin “Koha e Kometës”, dhe...
capital T

Capital T: “Në pritje të syfyrit me qejf”,

Ai përveç se njihet si një artist shumë i pëlqyer nga të rinjtë, tash mund ta njohim edhe si një djalë besimtar. Rep këngëtari i njohur i skenës sonë Capital T, ka shpalosur një anë tjetër të tij. Ndonëse besimin e tij ai nuk...
Fatih_Djami_mosque_Durres[1]

Restaurohet Xhamia e Madhe, Durrës

Fasadat dhe minareja e Xhamisë së Madhe të Durrësit janë restauruar me ndihmën financiare të vetë besimtarëve, të cilët vlerësojnë se përveçse “shtëpia e Zotit” ky objekt kulti përbën një vlerë të trashëgimisë së...