Tuesday, 25 January 2022 | Lajme: 0

Tag Archives: bluza

bluza

Bluza moderne për këtë dimër

Bluzat e thurura për shumicën nga ne janë tepër të preferuara sepse plotësojnë tre kushte – mbrojnë nga i ftohti, janë të rehatshme dhe moderne. Plus, kemi mundësi të zgjedhim në mes të bluzës XXL i cili shërben edhe si lloj...